Tasty food deserves a master

Logistiek

Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, zetten onze specialisten zich in voor een perfecte afhandeling. Hierbij kan men rekenen op de ondersteuning van moderne technologieën, zoals ons ERP-pakket en perfect uitgeruste koeltransporten met gecontroleerde temperatuurregistratie via een track & trace systeem.

Chicken Masters beschikt over een modern machinepark dat, samen met een doorgedreven opleiding van de verpakkingsoperatoren, de kwalitatieve verpakking van alle producten waarborgt. Het gaat hierbij om tray- en vacüumverpakkingen in het 'vers' segment.

De diepvriesproducten kunnen zowel blockfrozen, layer-pack als IQF (Individually Quick Frozen) aangeleverd worden. Samen met onze externe partners, gespecialiseerd in het behandelen en opslaan van diepvriesgoederen, zorgen wij voor een optimale opvolging van het volledige invriesproces. 

Het uitgebreide gamma kipproducten van Chicken Masters wordt dagelijks gedistribueerd naar een groot aantal locaties in binnen- en buitenland. Enkele belangrijke spelers hierin zijn Colruyt, Delhaize, Renmans, Aldi…

 

Efficiënte bestelprocedures dragen bij tot stipte leveringen!

Contacteer ons

Chicken Masters of Belgium NV

Kortrijksesteenweg 244
9800 Deinze
Tel: +32 9 381 54 81
Fax: +32 9 380 07 17
admin@chickenmasters.be

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Kwaliteit

IFS Food gecertificeerd en voedselveilig.

IFS Food halal