Tasty food deserves a master

Al onze producten worden met de grootste zorg bereid

Bekijk onze producten

Wie zijn wij?

Chicken Masters. De naam zegt het al: Meester in het bereiden van kip. Oprichters Ivan Vandekerckhove en Hilde Tack hadden een druk bezocht kippenkraam in de jaren 80-90, waarmee ze naar de wekelijkse markten trokken in het ganse land.

Vaak waren hun vernieuwende ideeën en trends inspiratiebron voor vele collega's.

In die tijd werden in de bescheiden werkplaats van amper 250m² reeds versnijdingen en bereidingen gemaakt voor de eigen markten, maar ook voor enkele lokale handelaars.

Inspelend op het succes van hun eigen kipbereidingen, gaven ze eind jaren '90 het marktkramersbestaan op. Het werd tijd om aan uitbreiding te denken.

 

In 1999 werd een volledig nieuw productiebedrijf opgericht langs de Kortrijksesteenweg in Deinze, gespecialiseerd in koude en warme bereidingen van kip. De totale oppervlakte van de productiehal werd opgetrokken tot ca.4000m² en deze werd voorzien van een hypermodern machinepark.


Met enkele groothandelaars werden deals gemaakt om het distribueren van het steeds verder evoluerende gamma mogelijk te maken. De naam Chicken Masters werd op die manier snel een begrip in de markt van de verse gevogeltebereidingen.

Verdere uitbreiding van het machinepark, opleiding en specialisatie van het personeel en de ambitie om permanent te evolueren hebben er toegeleid een algemene tevredenheid te creëeren bij de klanten van Chicken Masters.

Missie van Chicken Masters of Belgium
' Tasty food deserves a Master!'

Contacteer ons

Ontdek ons heerlijke BBQ assortiment

Lees meer

Chicken Masters of Belgium NV

Kortrijksesteenweg 244
9800 Deinze
Tel: +32 9 381 54 81
Fax: +32 9 380 07 17
admin@chickenmasters.be

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Kwaliteit

IFS Food gecertificeerd en voedselveilig.

IFS Food halal